Infrarød sauna behandling​

FORDELE VED INFRARØD SAUNA

Velvære og afstresset

Blot få minutter i den milde, behagelige varme fra vores infrarøde saunaer bidrager til at spændinger trænger i baggrunden og at musklerne bliver afslappet. På 20 minutter bliver man ganske enkelt afstresset og klar til at tage fat igen.

Afgifter og styrker immunforsvaret

En Infrarød sauna hjælper kroppen med at styrke immunforsvaret, dræbe mikrobakterier og vira samt udskiller de affaldsstoffer der har ophobet sig i organismen.

Sygdomme som kan forebygges og smertelindres

En infrarød sauna har positiv effekt på en lang række af både fysiske og psykiske skavanker.

Jævnlig brug af infrarød sauna kan eliminere forkølelse og bekæmpe betændelse, lindre smerter i led og ryg, øge blodcirkulationen, afhjælpe forhøjet blodtryk, fibromyalgi, psoriasis, overvægt, slid- og leddegigt, manglende energi, højt kolesteroltal og optimere musklernes evne til at restituere efter sport, øge hudens elasticitet og glød samt øge koncentrationsevnen og så er en infrarød sauna også super god for folk som døjer med vinterdepression.​

SÅDAN ANVENDER DU EN INFRARØD SAUNA

Husk at drikke vand inden brug af infrarød sauna.

​For at hjælpe kroppen til at frigive affaldsstoffer som har ophobet sig i kroppen er det meget vigtigt at drikke rigeligt med vand både før og efter behandlingen.

Hvor mange minutter må man anvende en infrarød sauna ad gangen

Hvis kroppen er meget svækket anbefaler vi at man starter langsomt op og gradvist øger brugen af den infrarøde sauna efterhånden som kroppens sundhed bliver styrket. En god tommelfingerregel for brug af sauna er

Kroppen er stærkt svækket

Hvis kroppen er stærkt svækket og har et stort afgiftningsbehov bør man blot starte med 4-5 minutter, 2 til 3 gange om ugen. Herefter øger man med 30 sekunder indtil man når op på 15-30 minutter. Og efterhånden som kroppens sundhed styrkes vil man også efterhånden kunne øge til daglig behandling.

Kroppen er svækket

Start med 1 til 2 gange om ugen i maximum 10 til 15 minutter ad gangen og efterhånden som kroppens sundhed styrkes kan man øge til daglig brug og ligeledes kan man øge minutterne til mellem 20 og 50 minutter pr. behandling og aldrig mere end 1 time pr. behandling.

Førstegangsbruger af infrarød sauna / ved godt helbred

Hvis man er førstegangsbruger af infrarød sauna og ved godt helbred kan man starte med 20 til 30 minutter 2-3 gange om ugen og øge til daglig brug og ligeledes øge minutterne med op til cirka 50 minutter men aldrig mere end 1 time pr. behandling.

Følg os på Facebook​

Følg os på Facebook og se gode tilbud, billeder fra behandlinger og historier fra de glade klienter.​

​​Vurderet 4.8 ud af 5 stjerner på baggrund af 17 anmeldelser på facebook
☆☆☆☆

Rolighedsvej 29, 4200 Slagelse   |   Bestil tid: 51 92 58 88   |   E-mail: info@albinsbeauty.dk