Volume lash extension

Volume lash er hvor der påsættes buketter af 3 kunstige hår pr naturhår. Dette giver et mere fyldigt look. Længden på extension vipper afhænger af kundens egne naturhår.
For ikke at skade de naturlige vipper kan man som hovedregel kun sætte max 1-2 mm længere extensions end naturhårets længde. Volume lash skal opfyldes hver 2-3 uge pga naturhåret naturlige vækst cyklus.

Ønsker du flotte, naturlige og fyldige vipper. Så kan eyelash extensions lige være noget for dig.
Med eyelash extensions får du:

Forførende, tiltrækkende og mere friske øjne – Vipper der holder i flere uger – Du sparer tid om morgenen – intet behov for nogen form for mascara.

Som udgangspunkt bliver der påsat extensions på alle naturhår, alt efter hvor mange vipper du selv har. Vipperne er lavet af et meget flexibelt nylon materiale og fås i mange længer og kurver, som gør det nemt at give dig et naturligt look du ønsker.

Der findes ikke noget kompromis, når det kommer til dine vippers sundhed, derfor påsættes der kun de længder som naturvipperne kan bære.Vipperne bliver påsat med en lim som er ISO godkendt. Limen påføres extensions vippen og kommer derfor ikke i kontakt med huden.

En tykkelsen på buketterne er oftest 0,03. De fleste får påsat længderne 9-12 mm.

Selve behandlingen foregår på vores lækre briks og er en dejlig afslappende behandling. Mange af vores kunder falder nærmest i søvn under en sådan behandling og det er helt ok.

Før selve påsætningen af eyelash extensions, beskyttes dine nederste øjenvipper med en fugtgivende eye-patch. Behandlingen bliver på den måde også en opkvikkende behandling omkring øjnepartiet. Eyelash extensions er en holdbar løsning, men bestil ikke en tid til denne behandling, hvis du ikke har gjort op med dig selv at dette er en investering der skal holdes ved lige.

Aftercare til Volume lash:
Undgå vand, damp, træning, sauna etc. i min. 24 timer efter påsætning af dine Volume lash extensions. Limen hærder i op til 4 timer efter påsætning. Fugt vil forlænge processen, forkorte holdbarheden og tilmed opløse limen, hvorefter extensions vil drysse af.


  • Man kan Benytte en Coating Sealant dagligt for ekstra beskyttelse og længere holdbarhed.
  • Børst dine vipper med en ren og blød børste dagligt, når de er tørre.
  • Rens dine vipper dagligt, med vand og vippeshampoo.
  • Brug ikke vippecurler eller nogen form for mascara.
  • Undgå at gnide eller hive i dine extensions.
  • Undgå at ligge på øjnene under søvn.
  • Anvend kun oliefri produkter, makeup og makeupfjerner i øjenområdet.
  • Prøv aldrig at fjerne dine lash extensions selv – Dette vil kun skade dine naturvipper.
  • Ved kløe, rødme eller hævelse omkring øjnene, fjernes vipperne hurtigst muligt.


Holdbarheden af vipper:
Der vil i perioder om året, der kan have indflydelse på vippernes cyklus, efterår og forår vil man opleve et større fald/udskiftning af vipperne.

Stress, hormoner, sygdom og medicin vil også have indflydelse på vippernes cyklus. Meget forskelligt fra person til person. Gerne opfyldning hver 2-3 uge.

Badeferie eller tage sydpå:
Klor eller havvand kan opløse og bryder bindingen på limen, derfor er det vigtigt af vaske/rense vipperne med lash shampoo hver gang man har været i vandet.

Se priser​

Følg os på Facebook​

Følg os på Facebook og se gode tilbud, billeder fra behandlinger og historier fra de glade klienter.​

​​Vurderet 4.8 ud af 5 stjerner på baggrund af 17 anmeldelser på facebook
☆☆☆☆

Rolighedsvej 29, 4200 Slagelse   |   Bestil tid: 51 92 58 88   |   E-mail: info@albinsbeauty.dk