Fakta om infrarød sauna

​Uden for Danmarks grænser – ikke mindst i Asien og på den anden side af Atlanten er det velkendt at sygdomme kan forebygges og smertelindres med infrarød lysterapi.

Infrarød stråling er elektromagnetiske bølge der går i dybden af huden, skaber vibrationer og varmer kroppen op indefra, og derved hæves kroppens temperatur en smule og det er netop denne reaktion som hjælper kroppen til at hele og restituere og minimere smerter.

Infrarøde stråler er ikke det samme som UV stråler

Infrarøde stråler må ikke forveksles med de farlige UV stråler som man udsætter sin krop for når man går i et solarium, eller opholder sig i solen uden solcreme. Infrarøde stråler er derimod uskadelige og forårsager ikke skader på huden.

Hvad er forskellen på nærved infrarøde stråler og langtfra infrarøde stråler

Forskning viser, at de langtfra rækkende infrarøde stråler, som solen konstant sender ud i universet, har en langt vigtigere rolle i dannelsen og dyrkning af levende organismer end nærved infrarøde stråler. Dette skyldes at levende organismer har nemmere ved at optage, og reagere med positiv virkning på de langtfra rækkende infrarøde stråler end de nærved infrarøde stråler.

INFRARØD SAUNA I FORHOLD TIL TRADITIONEL SAUNA

Infrarød sauna er mere effektiv

Indholdet af toksiner og andre giftige stoffer er 4 gange så høj i sveden hos personer der bruger en infrarød sauna i forhold til personer som anvender en traditionel sauna. Faktisk viser kliniske studier at man udskiller 20% toksiner og 80% vand i en infrarød sauna og kun 3 % toksiner og 97 % vand i en traditionel sauna.

En infrarød sauna har behagelig varme og luftfugtighed

Temperaturen i en infrarød sauna typisk er mellem 45-65 grader celcius, hvorimod at temperaturen i en konventionel sauna typisk er 90-100 grader celcius. En Infrarød sauna er derfor, modsat den traditionelle sauna, hverken fugtig eller varm og derfor et oplagt alternativ hvis man ikke bryder sig om høje temperaturer og fugtig luft.

En traditionel sauna afgiver sin varme til luften som dernæst opvarmer kroppen, hvor imod de infrarøde bølger fra en Infrarød sauna ikke varmer luften op, men derimod varmer kroppen op indefra.

Følg os på Facebook​

Følg os på Facebook og se gode tilbud, billeder fra behandlinger og historier fra de glade klienter.​

​​Vurderet 4.8 ud af 5 stjerner på baggrund af 17 anmeldelser på facebook
☆☆☆☆

Rolighedsvej 29, 4200 Slagelse   |   Bestil tid: 51 92 58 88   |   E-mail: info@albinsbeauty.dk