Lash lift/permanent vippebuk​

Permanent vippebuk holder i op til 4-6 uger.


Permanent vippebuk, også kaldet lash lift er for dig, der ønsker at få det fulde ud af dine egne øjenvipper og få dem til at se længere, smukkere og få fantastisk flotte vipper og et skønt diva look på en naturlig måde. Ved et vippebuk løftes og bukkes øjenvipperne skånsomt og giver flot naturligt look. Perfekt til dig, der ønsker et smuk, vedvarende buk og kan fornyes igen og igen. Med et permanent vippebuk undgår du at slide på dine øjenvipper dagligt med en vippebukker. Et nyt vippebuk kan laves hver 3-4 uge for optimalt resultat, da nye vipper hele tiden vokser frem, som jo så ikke har fået buk og gamle vipper vil blive udskiftet dagligt.

Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage kemiske behandlinger og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt vippebuk. Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. Oplever man dette, anbefaler vi IKKE at få et nyt vippebuk efter 1 behandling, men at man venter ca. 3 uger efter og laver et nyt vippebuk, det dog ingen garanti at vipperne derefter vil tage imod behandlingen. Nogle kan også opleve at bukket ikke tager så godt fast ved 1 behandling, men ved 2 behandlingen kan man opnå et bedre resultat.​

Efter behandlingen

Dit nye Lash Lift må ikke udsættes for makeup, vand, damp, træning og sauna de første 24 timer, da behandlingen skal “sætte sig” for det mest holdbare resultat, derefter kan du bruge makeup/mascara præcis som du plejer.

Følg os på Facebook​

Følg os på Facebook og se gode tilbud, billeder fra behandlinger og historier fra de glade klienter.​

​​Vurderet 4.8 ud af 5 stjerner på baggrund af 17 anmeldelser på facebook
☆☆☆☆

Rolighedsvej 29, 4200 Slagelse   |   Bestil tid: 51 92 58 88   |   E-mail: info@albinsbeauty.dk