​Vipper

Indhold er på vej​.

Lash Lift/permanent vippebuk

Permanent vippebuk holder i op til 4-6 uger.


Permanent vippebuk, også kaldet lash lift er for dig, der ønsker at få det fulde ud af dine egne øjenvipper og få dem til at se længere, smukkere og få fantastisk flotte vipper og et skønt diva look på en naturlig måde. Ved et vippebuk løftes og bukkes øjenvipperne skånsomt og giver flot naturligt look. Perfekt til dig, der ønsker et smuk, vedvarende buk og kan fornyes igen og igen. Med et permanent vippebuk undgår du at slide på dine øjenvipper dagligt med en vippebukker. Et nyt vippebuk kan laves hver 3-4 uge for optimalt resultat, da nye vipper hele tiden vokser frem, som jo så ikke har fået buk og gamle vipper vil blive udskiftet dagligt.

Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage kemiske behandlinger og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt vippebuk. Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. Oplever man dette, anbefaler vi IKKE at få et nyt vippebuk efter 1 behandling, men at man venter ca. 3 uger efter og laver et nyt vippebuk, det dog ingen garanti at vipperne derefter vil tage imod behandlingen. Nogle kan også opleve at bukket ikke tager så godt fast ved 1 behandling, men ved 2 behandlingen kan man opnå et bedre resultat.

Efter behandlingen

Dit nye Lash Lift må ikke udsættes for makeup, vand, damp, træning og sauna de første 24 timer, da behandlingen skal “sætte sig” for det mest holdbare resultat, derefter kan du bruge makeup/mascara præcis som du plejer.

Semi permanent buk, med farvning af vipper

375,-​

Deluxe (lash lift behandling inkl. Kur til vipper)

450,-​

Bryn og vipper

Farve af bryn

100,-​

Retning af bryn​

100,-​

Farve af bryn inkl. retning

175,-​

Farve af bryn og vipper

175,-​

Farve af vipper

100,-​

Farve og retning af bryn, samt farvning af vipper

220,-​

Single Lash Exstension

Single lash er hvor der påsættes en extension vippe pr naturhår der kan bære det. Dette giver et naturligt og luftigt look. Længden på extension vipper afhænger af kundens egne naturhår.

For ikke at skade de naturlige vipper kan man som hovedregel kun sætte max 1-2 mm længere extensions end naturhårets længde.Singlevipper skal opfyldes hver 2-3 uge pga naturhåret naturlige vækst cyklus.

Ønsker du flotte, naturlige og fyldige vipper. Så kan eyelash extensions lige være noget for dig.

Med eyelash extensions får du:

Forførende, tiltrækkende og mere friske øjne – Vipper der holder i flere uger – Du sparer tid om morgenen – intet behov for nogen form for mascara.

Som udgangspunkt bliver der påsat extensions på alle naturhår, alt efter hvor mange vipper du selv har. Vipperne er lavet af et meget flexibelt nylon materiale og fås i mange længer og kurver, som gør det nemt at give dig et naturligt look du ønsker.

Der findes ikke noget kompromis, når det kommer til dine vippers sundhed, derfor påsættes der kun de længder som naturvipperne kan bære.Vipperne bliver påsat med en lim som er ISO godkendt. Limen påføres extensions vippen og kommer derfor ikke i kontakt med huden.

En tykkelse på 0,15 mm passer bedst til de fleste og som dine egne vipper. De fleste får påsat længderne 9-12 mm.

Selve behandlingen foregår på vores lækre briks og er en dejlig afslappende behandling. Mange af vores kunder falder nærmest i søvn under en sådan behandling og det er helt ok.

Før selve påsætningen af eyelash extensions, beskyttes dine nederste øjenvipper med en fugtgivende eye-patch. Behandlingen bliver på den måde også en opkvikkende behandling omkring øjnepartiet. Eyelash extensions er en holdbar løsning, men bestil ikke en tid til denne behandling, hvis du ikke har gjort op med dig selv at dette er en investering der skal holdes ved lige.​

Aftercare til single lash:​

Undgå vand, damp, træning, sauna etc. i min. 24 timer efter påsætning af dine single lash extensions.Limen hærder i op til 4 timer efter påsætning. Fugt vil forlænge processen, forkorte holdbarheden og tilmed opløse limen, hvorefter extensions vil drysse af.

Man kan Benytte en Coating Sealant dagligt for ekstra beskyttelse og længere holdbarhed.

Børst dine vipper med en ren og blød børste dagligt, når de er tørre.

Rens dine vipper dagligt, med vand og vippeshampoo.

Brug ikke vippecurler eller nogen form for mascara.

Undgå at gnide eller hive i dine extensions.

Undgå at ligge på øjnene under søvn.

Anvend kun oliefri produkter, makeup og makeupfjerner i øjenområdet.

Prøv aldrig at fjerne dine lash extensions selv – Dette vil kun skade dine naturvipper.

Ved kløe, rødme eller hævelse omkring øjnene, fjernes vipperne hurtigt muligt.

Holdbarheden af vipper:

Der vil i perioder om året, der kan have indflydelse på vippernes cyklus, efterår og forår vil man opleve et større fald/udskiftning af vipperne.

Stress, hormoner, sygdom og medicin vil også have indflydelse på vippernes cyklus. Meget forskelligt fra person til person. Gerne opfyldning hver 2-3 uge.

Badeferie eller tage sydpå:

Klor eller havvand kan opløse og bryder bindingen på limen, derfor er det vigtigt af vaske/rense vipperne med lash shampoo hver gang man har været i vandet.

Nyt sæt single Lash extension

675,-​

Lille opfyldning ca. 30 min (efter max.14 dage)

250,-​

Stor opfyldning ca. 60 min (efter max. 30 dage)

450,-​

Aftagning af vipper (af andens arbejde)

150,-​

Aftagning af vipper lavet hos mig

150,-​

Følg os på Facebook​

Følg os på Facebook og se gode tilbud, billeder fra behandlinger og historier fra de glade klienter.​

​​Vurderet 4.8 ud af 5 stjerner på baggrund af 17 anmeldelser på facebook
☆☆☆☆

Rolighedsvej 29, 4200 Slagelse   |   Bestil tid: 51 92 58 88   |   E-mail: info@albinsbeauty.dk